Home > Nieuws > Team CSU Albatros wint kwaliteitsbokaal bij Dorint Airport Amsterdam

Team CSU Albatros wint kwaliteitsbokaal bij Dorint Airport Amsterdam

Maandag 28 September 2015

CSU Albatros heeft de kwaliteitsbokaal van kwartaal twee van 2015 uitgereikt aan de schoonmaakmedewerkers van Dorint Airport Amsterdam. Het schoonmaakteam kwam met een score van een 9.9 als winnaar uit de bus. Het team verzorgt hier de kamerschoonmaak.

Ieder kwartaal controleert een kwaliteitsadviseur van CSU Albatros de kwaliteit van de dienstverlening bij alle hotels in de klantenportefeuille. Aan de hand van de behaalde score wint een schoonmaakteam de kwaliteitsbokaal. Vijf jaar geleden startte CSU met het unieke en succesvolle initiatief van de kwaliteitsadviseurs. Deze adviseurs worden ingezet voor onafhankelijke interne kwaliteitscontroles. Daarnaast wordt er bij de bezoeken gelet op de omstandigheden waarin en waarmee mensen werken. En wordt er naar de milieuaspecten gekeken.

Tijdens de bijeenkomst, met een traktatie, overhandigde Stefan Bernstein directeur Dorint Airport Amsterdam, Tomasz Chojecki hoofd huishouding Dorint Airport Amsterdam, René Groot operationeel manager en Bas Hogedoorn rayonleider CSU Albatros de kwaliteitsbokaal aan het team. “Ik ben ervan verzekerd dat de komende twaalf kwartalen de bokaal in handen blijft van dit team. Zowel de leiding van het hotel als de gasten zijn namelijk erg gelukkig met de kwaliteit van de schoonmaak,” aldus Bernstein in zijn bedankwoord.

CSU Albatros zet in op maximale gasttevredenheid. De schoonmaakmedewerkers vervullen de rol van gastheer en gastvrouw. Daarnaast moet de kwaliteit van de schoonmaak uitstekend zijn. Beleving van schoonmaak wordt steeds belangrijker en CSU Albatros legt de lat hoog met het thema ‘Excellence in Hospitality’. Wij feliciteren het schoonmaakteam van harte met het behalen van deze mooie prestatie.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.