Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Stem jouw favoriet de finale in van de CSU Innovatie Award 2022

Stem jouw favoriet de finale in van de CSU Innovatie Award 2022 – 1700×400

Ruim een week geleden pitchten zes zorgvuldig geselecteerde kanshebbers hun innovaties aan de vakjury van de CSU Innovatie Award. Onze zoektocht naar de beste, meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche. De jury wijst twee finalisten aan, jij kiest de derde finalist! Bekijk en beoordeel de zes ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst en stem jouw favoriet naar de finale.

Bekijk de pitches en stem op jouw favoriet

Video’s van de pitches staan nú online op www.csuinnovatieaward.nl. Tussen 24 oktober en 1 november heb je de mogelijkheid om 1x op jouw favoriet te stemmen. De pitcher met de meeste stemmen staat samen met de twee juryfinalisten op het grote podium op 10 november tijdens de finale van alweer de vijfde CSU Innovatie Award.

De zes kanshebbers

 1. De Slimme Fijnstofmeter
  Fijnstofmeter voor binnen en buiten. Meet luchtkwaliteit op basis van Europese normen waarbij data versleuteld wordt opgeslagen en verstuurd. Team: AeroCount.
 2. HSI-box
  Een sensor voor ramen en panelen om vervuiling te detecteren voor het gericht inzetten van glasbewassing. Team: Heimdall Sensor Intelligence.
 3. i-giene
  Een hygiënebak waarin afval luchtdicht verpakt wordt in gerecycled materiaal, waardoor het logistieke proces rondom de inzameling flink afneemt. Team: i-team Global.
 4. No-touch blokzeep dispenser
  Design zeepschaver voor blokzeep. Alternatief voor vloeibare zeep waarbij verpakkingsmateriaal, restafval en logistiek tot een minimum wordt beperkt. Team: Slimstones BV / LESSEAU.
 5. RecyclerMachine
  Eén apparaat om afval als plastic, blik en papier te scheiden én te reduceren tot herbruikbare mono-stromen. Team: Recycling Solutions BV.
 6. SunRider
  Een substantiële cargo e-bike. Zelfopladend met zonne-energie, waarmee duurzaamheid en vitaliteit slim gecombineerd worden. Team: Need The Globe BV.

Winnaar van de CSU Innovatie Award

De winnaar gaat naar huis met onze succesversneller; een investeringsbudget van € 10.000,-, professionele begeleiding en coaching, een breed nieuw netwerk, een marketingboost én ontwikkelmogelijkheden binnen de facilitaire wereld. Wie de winnaar is van de vijfde editie van de CSU Innovatie Award, weten we op 10 november.


Stemmen kan tot 1 november 12.00u

Dus ga nu naar www.csuinnovatieaward.nl, bekijk de pitch-video’s en stem jouw favoriet de finale in!