Home > Nieuws > Schoonmaakrobot aan de slag op Eindhoven Airport

Schoonmaakrobot aan de slag op Eindhoven Airport

Maandag 03 April 2017

Na een succesvolle test neemt Eindhoven Airport begin mei een zelfstandig functionerende schoonmaakrobot in gebruik. De nieuwe schoonmaakpartner CSU presenteerde de werking recent in een interactieve demo. Op de luchthaven werd deze Intellibot schrobzuigmachine enthousiast ontvangen. Eindhoven Airport sloot recent een vierjarig contract af met CSU, de innovatieve robot gaat deel uitmaken van de totale schoonmaakdienstverlening.

 

De robot ondersteunt de schoonmaakmedewerkers bij zwaarder en repeterend werk en neemt werk uit handen. Schoonmaakmedewerkers kunnen gebouwgebruikers beter van dienst zijn, wat bijdraagt aan de gemaksperceptie op de luchthaven. De inzet van robotica past bovendien bij de focus van de luchthaven op innovatie en duurzaamheid.

 

Voor regelmatig te schrobben grote vloeroppervlakten levert de inzet van een schoonmaakrobot veel voordeel op. In de vorm van efficiency, maar ook op gebied van milieubesparing: de Intellibot verbruikt tot wel 90% minder water. De te programmeren Intellibot heeft 15 sensoren en een 360˚ view en werkt geheel zelfstandig.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.