Home > Nieuws > Schoonmaak hotelkamers Nyenrode Business Universiteit naar CSU Albatros

Schoonmaak hotelkamers Nyenrode Business Universiteit naar CSU Albatros

Dinsdag 08 December 2015

De twee hotels van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen gaan een meerjarige samenwerking aan met CSU Albatros. Nyenrode heeft 99 hotelkamers verdeeld over twee hotelaccommodaties; Plesman Hotel en Campus Hotel. CSU Albatros is verantwoordelijk voor de complete schoonmaakdienstverlening in het hotel, inclusief linnenlogistiek, controle en begeleiding. De focus op hospitality van CSU Albatros was de doorslaggevende factor bij de gunning.

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Het instituut werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière in een management-, ondernemers- of accountantsfunctie binnen een internationale omgeving en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap, met als motto: Leadership, Entrepreneurship, Stewardship.

Gastgerichte en proactieve samenwerking

Centraal in de samenwerking staat een gastgerichte en proactieve aanpak van CSU Albatros. Maximale gasttevredenheid is al jaren speerpunt in de organisatie. Schoonmaakmedewerkers worden opgeleid om de rol van gastheer en gastvrouw effectief in te vullen. Daarnaast investeert CSU Albatros continu in het optimaliseren van de schoonmaakkwaliteit. Het toenemende belang van beleving in (hotel)schoonmaak is verwoord in het thema ‘Excellence in hospitality’.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.