Home > Nieuws > Schone nieuwbouw Villa Pardoes door CSU

Schone nieuwbouw Villa Pardoes door CSU

Donderdag 05 November 2015

Medewerkers van CSU hebben kosteloos de opleveringschoonmaak van de nieuwbouw van Villa Pardoes in Kaatsheuvel verzorgd. Het vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen en hun ouders naast de Efteling is uitgebreid met vier themahuisjes.

Door de grote vraag naar een week vakantie in Villa Pardoes is er een structurele wachtlijst ontstaan van een half jaar. Reden genoeg om de capaciteit uit te breiden met 50% van 8 naar 12 huisjes. Met het oog op de goede relatie besloten de CSU-medewerkers de schoonmaak zonder kosten uit te voeren. In twee weken tijd zijn ’themahuisjes en speelruimten compleet gereinigd. Een enthousiaste directeur Peter Persoon van Villa Pardoes nam de ‘schoonmaakcheque’ symbolisch in ontvangst tijdens een bouwborrel.

CSU maakt sinds 2009 tot volle tevredenheid van Villa Pardoes de Villa en haar 12 themahuisjes schoon. Daarvoor hanteert CSU een aangepast tarief. Ook op andere manieren ondersteunt het bedrijf Villa Pardoes. Zo nemen CSU-medewerkers deel aan de marathon van Eindhoven en halen zo via sponsoring geld op voor Villa Pardoes.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.