Home > Nieuws > Samenwerking Intermetzo met CSU

Samenwerking Intermetzo met CSU

Woensdag 15 Juli 2015

Zorgorganisatie Intermetzo en CSU sloten onlangs een overeenkomst voor de schoonmaakdienstverlening voor veertien locaties tot en met 2017.

Intermetzo zet zich in voor kinderen, jongeren en gezinnen met meervoudig complexe problemen. Door integrale professionele steun en kennis werkt Intermetzo samen met kinderen aan hun toekomstperspectief. CSU verzorgt het schoonmaakonderhoud op veertien locaties in verschillende plaatsen, waaronder het hoofdkantoor in Eefde (GD). Daarnaast is CSU verantwoordelijk voor de glasbewassing. In de toekomst komen daar waarschijnlijk ook de sanitaire voorzieningen bij.

De keuze van Intermetzo werd in belangrijke mate bepaald door CSU’s kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening tegen een scherp tarief. Met technische kwaliteits- en belevingsmetingen door middel van een speciale app registreert CSU de beleving van cliënten en medewerkers van Intermetzo. Aan de hand van de uitkomsten van deze metingen wordt de dienstverlening continu verbeterd.


Fotobijschrift vlnr: Kasper Dekker (districtsmanager CSU), Ivan Lievestro (consultant ADC) en Monique Gosgens (regievoerder facilitair Intermetzo)

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.