Home > Nieuws > PSV en CSU verlengen samenwerking voor vier jaar

PSV en CSU verlengen samenwerking voor vier jaar

Vrijdag 07 Maart 2014

CSU en PSV hebben een contract getekend voor de verlenging van de succesvolle samenwerking voor vier jaar. CSU blijft tot 2018 schoonmaakleverancier van PSV. Ook het sponsorcontract is tot die tijd verlengd.

‘Hospitality is naar een hoger niveau gebracht’
“Dat CSU al ruim 25 jaar aan PSV is verbonden, bewijst dat beide partijen perfect bij elkaar passen. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat deze samenwerking wordt gecontinueerd”, aldus algemeen directeur Tiny Sanders, die samen met manager Commerciële Zaken, Service & Evenementen Ronald Kooistra aanwezig was bij de ondertekening van het contract. “De proactieve partnership die er is tussen CSU en PSV heeft geresulteerd dat op facilitair gebied de hospitality naar een hoger niveau is gebracht”, zegt Ronald Kooistra. CSU Directievoorzitter John van Hoof over de unieke relatie: “De samenwerking tussen CSU en PSV is al sinds 1988 zeer succesvol. Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid. Niet voor niets dus dat we de samenwerking met PSV koesteren en een nieuwe overeenkomst zijn aangegaan.”

Foto-onderschrift 1:
Van links naar rechts:Districtmanager CSU, Hans Megens/ CSU Businessunit Directeur, Ward Kolman/ CSU Directievoorzitter John van Hoof, Algemeen Directeur PSV, Tiny Sanders/ Manager Commerciële Zaken, Service & Evenementen PSV, Ronald Kooistra.

Foto-onderschrift 2:
Van links naar rechts: Algemeen Directeur PSV, Tiny Sanders en CSU Directievoorzitter John van Hoof.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.