Home > Nieuws > Primeur: CSU introduceert Cleaning Kit!

Primeur: CSU introduceert Cleaning Kit!

Donderdag 10 Juli 2014

Opdrachtgevers van CSU kunnen vanaf nu profiteren van de CSU Cleaning Kit. Dit is een wanddoos gevuld met handige schoonmaakproducten waarmee gebouwgebruikers zelf een calamiteit kunnen oplossen en voor een schone, frisse werkomgeving zorgen. Het concept kwam in samenspraak met CSU’s opdrachtgevers tot stand. Diverse opdrachtgevers namen de CSU Cleaning Kit direct in gebruik, de eerste reacties zijn lovend.

CSU is altijd in gesprek met zijn opdrachtgevers en vertaalt van hieruit behoeftes naar oplossingen. Zo ontstond tevens het idee voor de CSU Cleaning Kit, een primeur binnen de schoonmaakbranche. Bij de ontwikkeling en inrichting van de kit is maximaal rekening gehouden met het gemak en de veiligheid van de gebouwgebruikers. De toepassing van de schoonmaakproducten uit de CSU Cleaning Kit spreekt voor zich, maar CSU levert voor de volledigheid een instructiekaart bij.
 
CSU’s Manager Business Development Elke de Jong: ”Zowel de zichtbaarheid van de schoonmakers als hun interactie met de gebouwgebruikers is toegenomen. Opdrachtgevers vragen steeds vaker om een combinatie van schoonmaak en hospitality. Hier spelen wij graag op in. Dat stopt voor ons niet als wij na ons werk het gebouw van onze opdrachtgever verlaten. Daar wordt immers gewoon doorgewerkt en een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan een omgevallen kop koffie of een lekkende pen. De vlekken die daardoor ontstaan, kunnen de beleving van de gebouwgebruikers negatief beïnvloeden. Om dit te voorkomen introduceren wij de CSU Cleaning Kit. Dankzij deze kit kunnen gebouwgebruikers tijdens onze afwezigheid zelf de reinheid van hun werkplek helpen bewaken. Op deze manier werken we samen met onze opdrachtgevers aan een optimaal resultaat, de hele dag door.” 
Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.