Home > Nieuws > Nominatie CSU en Hotel Casa400 Best Practice Award '16

Nominatie CSU en Hotel Casa400 Best Practice Award '16

Maandag 05 December 2016

Het samenwerkingsverband tussen Hotel Casa400 in Amsterdam en CSU Hotel Services is genomineerd voor de titel “Best Practice Award Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche 2016”. Dat maakte de organisatie van de Best Practice Awards recent bekend. De uitreiking van de award vindt plaats op donderdag 26 januari, tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in De Jaarbeurs in Utrecht.
 
Doorslaggevende elementen voor de nominatie is het intensieve en innovatieve karakter van de samenwerking. Het schoonmaakteam van CSU is echt onderdeel van het team Casa: gezamenlijk lunchen, successen en gebeurtenissen vieren (o.a. kamermedewerker van de maand, personeelsfeest en kerstviering) en werken aan de ontwikkeling van medewerkers. Het unieke karakter van de samenwerking komt met name tot uiting bij de jaarlijkse ombouw. Hotel Casa400 Amsterdam huisvest naast 159 permanente hotelkamers, ook tijdelijk 359 studentenkamers. Jaarlijks worden deze kamers weer omgebouwd naar 518 hotelkamers. Dit vereist een goede afstemming en samenwerking, waarbij CSU zorg draagt voor de schoonmaak. 

De andere drie samenwerkingsverbanden die kans maken op de prijs zijn:
- UMCG en Hago Zorg
- Top Academie Gemeente Rotterdam, Hago en Erasmus MC
- Schiphol, Hago, Asito, Raggers, ISS en VFM Facility.

De genomineerden zijn organisaties die samen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche succesvol in de praktijk brengen. Met als resultaten: verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.
 Een onafhankelijke jury beoordeelde de inzendingen op een aantal criteria zoals: een voorbeeldfunctie voor anderen, het duurzame en innovatieve karakter van de samenwerking en de positieve effecten voor schoonmakers en glazenwassers. Ook is het van belang dat de Best Practice door de Code is ontstaan.

Voorafgaand aan de uitreiking op 26 januari vindt medio december een digitale stemronde plaats. De jury, het publiek en de digitale stemmers kiezen samen de winnaar Best Practice 2016.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.