Home > Nieuws > Nieuwe energie bij schoonmaakbedrijf CSU tijdens vakbeurs Facilitair

Nieuwe energie bij schoonmaakbedrijf CSU tijdens vakbeurs Facilitair

Dinsdag 15 Januari 2013

Schoonmaakbedrijf CSU geeft nieuwe energie aan bezoekers van de vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in Den Bosch van 16 t/m 18 januari. CSU presenteert op de beurs aan facilitair Nederland bovendien twee noviteiten voor belevingsmetingen.

Naast kwaliteitsmetingen is er een groeiende behoefte aan slimme toepassingen voor belevingsmetingen van schoonmaak. CSU denkt vooruit voor zijn opdrachtgevers. Met het Finse HappyOrNot biedt CSU schoonmaakklanten exclusief voor Nederland een oplossing met een unieke, gemakkelijke en snelle manier om beleving te meten. De zuilen zijn eenvoudig bedienbaar en overal te plaatsen. De resultaten worden volledig draadloos doorgestuurd naar een online-rapportagemodule. Ook via smartphone is die uit te lezen door opdrachtgevers.

CSU presenteert daarnaast een speciale app die is ontwikkeld om door middel van tablets op klantlocaties uitgebreidere belevingsmetingen mee uit te voeren. Ook deze methode voorziet in up-to-date responsmetingen en managementinformatie voor opdrachtgevers.

Beursbezoekers kunnen bij de winnaar van de MVO award 2012 bovendien meer te weten komen over milieuvriendelijke gescheiden afvalinzameling en -verwerking. Ook om nieuwe energie op te doen tijdens een drukke beursdag zijn bezoekers bij CSU aan het juiste adres. Op de CSU stand (1.069) zijn naast de nieuwe ideeën ook diverse andere oppeppers te vinden waaronder een zuurstofproeverij. Die geeft een positief en herstellend effect.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.