Home > Nieuws > Mona Pieters wint CSU’s Feestje op je werk

Mona Pieters wint CSU’s Feestje op je werk

Woensdag 07 November 2018

Mona Pieters is de hoofdprijswinnaar van CSU’s winactie ‘Feestje op je werk’. De winactie is onderdeel van de hernieuwde sponsoring van het schoonmaakbedrijf aan de spannende Qmusic radioquiz ‘Het Geluid’. Mona wist door haar enthousiaste motivatie de hoofdprijs in de wacht te slepen: een geheel verzorgd feestje op het werk met Qmusic The Party.

Dit jaar bestaat CSU 50 jaar en wie jarig is, trakteert. Al vijf decennia lang bewijst CSU dat het een feest is om met en bij het bedrijf te werken. Om die boodschap klinkend over het voetlicht te brengen, organiseerde CSU een toepasselijke en feestelijke winactie: Feestje op je werk. Deelnemers maakten tijdens de actie kans op prijzen die de feestsfeer op het werk ten goede komen, zoals: een tafelvoetbalspel, een tafeltennistafel, dartbord en een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast maakten alle deelnemers kans op de hoofdprijs.

The Party gaat van start
Mona Pieters, directiesecretaresse bij Allianz kwam de actie tegen op de Facebook-pagina van Qmusic. Met haar inschrijving werd Mona uiteindelijk hoofdprijswinnaar en kan ze nu voor haarzelf en haar collega’s een exclusieve Qmusic Party gaan plannen op kantoor.

Mona Pieters: “Ik deed mee omdat het me wel leuk leek om een tafelvoetbalspel te winnen voor op kantoor. Het bericht kwam als een grote verrassing dus het moest even landen. Ik ben er hartstikke blij mee, echt een feestje! Ik ga nu snel het feest plannen, de Qmusic DJ Booth komt waarschijnlijk te staan op de twintigste verdieping van ons gebouw. Dus dat wordt super! CSU heel hartelijk bedankt!”

CSU en Qmusic
CSU en Qmusic hebben een prettige samenwerking. Al vijf edities sponsort CSU het spannende radiospel ‘Het Geluid’. De uitstekende relatie tussen CSU en Qmusic was aanleiding om de hoofdprijs van de winactie door Qmusic The Party te laten verzorgen.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.