Home > Nieuws > La Bergère Group kiest opnieuw voor CSU Hotel Services

La Bergère Group kiest opnieuw voor CSU Hotel Services

Donderdag 16 Februari 2017

La Bergère Group sprak opnieuw het vertrouwen uit in CSU Hotel Services en breidt het contract de komende jaren uit met Qbic Hotel WTC in Amsterdam. CSU Hotel Services bedient nu de gehele La Bergère Group. CSU’s schoonmaakkwaliteiten, hospitalitykennis en heldere communicatie zijn voor La Bergère Group beweegredenen om het partnership te continueren en uit te breiden. 

La Bergère Group bestaat uit 5 hotels gelegen in Maastricht en in Amsterdam. Daarnaast bieden zij appartementen en studio’s aan voor tijdelijke of permanente woonruimte in Maastricht. La Bergère Group is bekroond met meerdere awards, waaronder drie keer de award Best Hotel Concept en de IMMENS MVO-prijs Maastricht/Heuvelland.

Kwalitatief en betrouwbaar
De keuze om de langdurige samenwerking tussen CSU Hotel Services en La Bergère Group opnieuw voort te zetten en uit te breiden werd in belangrijke mate bepaald door CSU’s consistente kwaliteit en betrouwbare dienstverlening in de afgelopen jaren. Josine Vendrik, Hotel Director van La Bergère Group: ‘In onze Maastrichtse hotels werken we al jaren samen met CSU Hotel Services en in die jaren hebben we ervaren hoe scherp op schoon CSU is, ze laten op elke locatie het beste zien. In Amsterdam werkten we tot in 2016 met een ander schoonmaakbedrijf. Door onze goede ervaringen én de referentie “Meest gewaardeerd schoonmaakbedrijf” van MT100 hebben we besloten om vanaf 2017 ook Qbic Hotel WTC Amsterdam bij CSU onder te brengen’.

Gastvrij schoon
Dankzij de kennis over hospitality en de heldere manier van communiceren is CSU in staat om LBG op verschillende vlakken te ontzorgen. Vendrik: ‘Wij hebben hospitality hoog in het vaandel staan en verwachten dat ook van de partners waarmee we samenwerken. CSU maakt dat waar, van de leiding tot de schoonmaakmedewerkers. Een deur open houden, een gast de weg wijzen. En natuurlijk ook erg belangrijk, dat onze gasten zeggen: “Wat is het hier schoon!”.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.