Home > Nieuws > Hotel Casa 400 kiest opnieuw voor CSU Albatros

Hotel Casa 400 kiest opnieuw voor CSU Albatros

Donderdag 15 Januari 2015

Hotel Casa 400 in Amsterdam heeft opnieuw het vertrouwen uitgesproken naar CSU Albatros voor de komende jaren. Casa 400 onderscheidt zich door de ongebruikelijke combinatie van studentenhuisvesting en hotelkamers in één gebouw. Het driejarig contract tussen de twee partijen is gisteren ondertekend op Vakbeurs Facilitair in 's-Hertogenbosch.

Van de 520 kamers die Casa 400 telt, zijn er acht maanden per jaar 369 in gebruik door studenten. Vanaf juni zijn de kamers beschikbaar voor toeristen, alle studentenkamers moeten in de laatste drie dagen van mei schoon worden opgeleverd. CSU Albatros zette daarvoor in 2014 dertig extra medewerkers in, geworven via speeddates. De operatie kreeg veel lof van General Manager Hans Vugts van Casa 400. “Met name de eindschoonmaak van de studentenkamers is een behoorlijke klus. Je leert er elk jaar weer van. Dit verloopt al jaren naar tevredenheid. We kijken dan ook voor de komende jaren weer uit naar een prettige samenwerking.”

Innovatief concept van CSU Albatros
Hotel Casa 400 is als stichting elke vijf jaar verplicht een aanbesteding uit te schrijven. Met name het innovatieve concept van CSU Albatros gaf de doorslag om de samenwerking te continueren. Directeur Max Snoeren van CSU Albatros: “Op kwaliteit en efficiency weten we ons te onderscheiden. Daarnaast hechten we, net als Hotel Casa 400, veel waarde aan MVO en ons personeel. Hotel Casa 400 heeft net als ons ook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, waarin dit extra wordt onderstreept.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.