Home > Nieuws > Hoogheemraadschap van Delfland ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Hoogheemraadschap van Delfland ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Donderdag 05 December 2013

Hoogheemraadschap van Delfland in Delft heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Delfland erkent en onderschrijft de doelen en inhoud van de Code: de organisatie hecht veel waarde aan duurzame marktcondities en verbetering van de arbeidsverhoudingen.

Samenwerking Delfland en CSU
Brian van der Maden, teamleider Facilitaire Zaken Hoogheemraadschap van Delfland: “Opleidingsfaciliteiten, afvalbeheer en kwaliteitsborging zijn een wezenlijk onderdeel van onze zelfverklaring, waarin we verantwoording af gaan leggen op welke manier we de code gaan toepassen. Daarnaast is werkdrukmeting onderdeel van het huidige schoonmaakcontract met CSU.
Ook CSU onderschrijft al vanaf het begin de doelen en inhoud van de Code, vastgelegd in de zelfverklaring. CSU vindt het belangrijk om de Code in relatie tot de samenwerking met opdrachtgevers te bespreken. Een gezamenlijke aanpak is immers een voorwaarde voor het succes. Delfland en CSU werken al vanaf 2006 samen.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is in 2011 in het leven geroepen en geeft aan hoe alle betrokken marktpartijen kunnen bijdragen aan de verantwoorde inkoop en uitvoering van schoonmaak.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.