Home > Nieuws > Heijmans, Ericsson en CSU partners voor schonere werkplekken

Heijmans, Ericsson en CSU partners voor schonere werkplekken

Donderdag 16 April 2015

Heijmans, Ericsson en CSU gaan de komende periode de krachten bundelen in hun visie omtrent ‘smart building’-concepten. Specifiek richten zij zich met de inzet van hun technologie, kennis en ervaring op het efficiënter inrichten van duurzaam gebouwbeheer, waarmee een o.a. slimmere schoonmaakinrichting wordt gerealiseerd. De drie partijen hebben daarvoor dinsdag een overeenkomst getekend.

Met de ondertekening is het startschot gegeven voor een gezamenlijk eerste project, met als doel schonere werkplekken te realiseren. Heijmans richt zich daarbij vooral op het gebruik van het gebouw, Ericsson op de technische mogelijkheden en connectiviteit en CSU op praktische schoonmaakkennis. Het doelmatig inzetten van deze expertise moet leiden tot een beter inzicht in het gebruik van een gebouw, waarop schoonmaakacties efficiënter kunnen worden ingericht.

Fotobijschrift: Vlnr: John van Hoof (directievoorzitter CSU), Rolf Abbringh (directievoorzitter Heijmans Utiliteit) en Marcel Damen (directeur GCH en M&A van Ericsson).

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.