Home > Nieuws > Gemeente Velsen onderschrijft Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Gemeente Velsen onderschrijft Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Dinsdag 16 September 2014

Gemeente Velsen heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor de schoonmaakbranche ondertekend. Zij onderschrijft hiermee het maatschappelijke verantwoordelijkheidsbesef van alle betrokkenen binnen de gemeente.

Samenwerking Gemeente Velsen en CSU
Gemeente Velsen vormt het hart van de IJmond-regio en telt meer dan 67.000 inwoners. Ronald Vennik, wethouder Gemeente Velsen: “De nadruk bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ligt op een meer professionele marktwerking en verbetering van werk- en arbeidsomstandigheden binnen de schoonmaakbranche. We onderschrijven het belang van de Code en zullen in overleg met de schoonmaakmedewerkers invulling gaan geven aan onze kernwoorden; zorgvuldig, sociaal, transparant en controleerbaar. In de zelfverklaring van de Code leggen we uiteindelijk verantwoording af op welke manier we de Code het komend jaar toepassen.”

Ook CSU onderschrijft al vanaf het begin de doelen en inhoud van de Code, vastgelegd in de zelfverklaring. CSU vindt het belangrijk om de Code in relatie tot de samenwerking met opdrachtgevers te bespreken. Een gezamenlijke aanpak is immers een voorwaarde voor het succes. Gemeente Velsen en CSU werken vanaf 2009 samen. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is in 2011 in het leven geroepen en geeft aan hoe alle betrokken marktpartijen kunnen bijdragen aan de verantwoorde inkoop en uitvoering van schoonmaak.

Foto-onderschrift: V.l.n.r.Mark de Vries, Districtsmanager CSU, de heer Ronald Vennik, Wethouder Gemeente Velsen en mevrouw Edith Freriks-le Noble, Teamleider Algemene Zaken Gemeente Velsen.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.