Home > Nieuws > Extra schoonmaak en hospitality voor Jheronimus Bosch-tentoonstelling

Extra schoonmaak en hospitality voor Jheronimus Bosch-tentoonstelling

Maandag 07 Maart 2016

Met de inzet van twintig extra schoonmakers draagt ook CSU bij aan het succes van de Jheronimus Bosch-tentoonstelling in ’s-Hertogenbosch. Tot en met 8 mei 2016 verwacht Het Noordbrabants Museum zo’n kwart miljoen bezoekers voor de expositie rond de laatmiddeleeuwse schilder. Schoonmaakbedrijf CSU is dagelijks van 06.00 tot 23.00 uur actief om het museum schoon te houden.

Jheronimus Bosch heeft een grote betekenis gehad voor de schilderkunst, mede door het mystieke karakter van zijn werk. In 2016 is het vijf eeuwen terug dat hij overleed. Daarom besteedt 's-Hertogenbosch veel aandacht aan zijn werk. Dat gebeurt onder meer met feestelijke, culturele en wetenschappelijke evenementen, voorstellingen en tentoonstellingen. In Het Noordbrabants Museum is sinds 13 februari het leeuwendeel van Bosch’ oeuvre te zien. Het museum wordt sinds 1 oktober 2013 schoongemaakt door CSU, als onderdeel van het gehele museumkwartier.

Hospitalitytraining medewerkers

Ook voor CSU brengt de expositie veel werk met zich mee. Al in juli vorig jaar zijn de voorbereidingen gestart voor de schoonmaak. In shifts zijn schoonmakers twaalf weken lang in touw. Hiervoor is het vaste CSU-team uitgebreid met twintig extra medewerkers. Alle medewerkers hebben een interne hospitalitytraining gehad om bezoekers vriendelijk en correct te woord te staan. Het schoonmaken vraagt veel flexibiliteit van de CSU-medewerkers, omdat het beveiligingsniveau in het museum sterk is verhoogd.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.