Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

De werkdag van… Biljana Nedic 

De werkdag van…Biljana Nedic, objectleider

Biljana Nedic werkt al 15 jaar met veel plezier bij CSU. Als objectleider bezoekt ze dagelijks allerlei locaties van klanten als Orion scholen, Zonova Scholen, Ahold Group en het Leger des Heils. Tijd nemen voor collega’s is belangrijk voor haar. Wanneer ze niet werkt bakt ze taarten en geniet ze van logeerpartijen met haar twee kleindochters. Ook wandelt ze graag en kun je haar in de zomer tegenkomen op het water. 

6:00 uur. Rustig opstarten

Mijn wekker gaat en ik begin rustig aan de dag. Mijn man en ik eten samen een broodje en drinken een kop koffie. Daarna doe ik wat huishoudelijke klusjes.

9.00 uur. Telefoontje met collega 

Rayonmanager Murat Inal belt om de dag door te nemen. We bespreken welke klachten of meldingen bij de klant moeten worden opgepakt, eventuele ziekmeldingen, de opstart, regie werkzaamheden enzovoort. Hij vraagt ook altijd hoe het met mij gaat. Dat vind ik heel attent, dat waardeer ik echt. Ik drink nog een kop koffie en rond 10 uur vertrek ik naar de eerste locaties. 

11.00 uur. Locatiebezoek 

Ik start altijd bij twee locaties van het Leger des Heils. Ik heb met medewerkers gesprekken over de kwaliteitscontrole en vaak spreek ik ook de klant nog even. Als alles verder in orde is, ga ik naar mijn volgende locatie.  

13.00 uur. Aandacht voor schoon

Mijn volgende stop is Ahold. Daar heb ik meer te maken met de medewerkers, dan met de klant. Terwijl ik met de medewerkers door het winkelcentrum en buiten op het terrein loop, wijs ik ze op de puntjes die moeten worden aangepakt. Ik hoor dan meteen of er nog andere punten spelen en of zij nog materialen of iets anders nodig hebben. 

16.00 uur. Fijne werksfeer 

Ik bel weer met Murat. Dit keer om de bijzonderheden van de dag te bespreken. Wanneer er iets is of het al opgelost is of nog opgelost moet worden. Daarna rijd ik naar drie verschillende locaties van Orion Scholen en begin ik met de controle. Tussentijds spreek ik met medewerkers. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat de collega’s aandacht krijgen. Dit is heel belangrijk voor een prettige werksfeer.   

19.00 uur: Eten en relaxen

Na een geslaagde werkdag rijd ik naar huis. Dan eet ik samen met mijn echtgenoot, neem ik een douche en plof ik heerlijk op de bank om te ontspannen, zodat ik morgen weer met een glimlach naar mijn werk ga.

Collage De werkdag van…Biljana Nedic