Home > Nieuws > De Mandemakers Groep sluit schoonmaakcontract met CSU

De Mandemakers Groep sluit schoonmaakcontract met CSU

Woensdag 29 Januari 2014

CSU en De Mandemakers Groep hebben een contract voor onbepaalde tijd gesloten voor de schoonmaak en glasbewassing van de showrooms van diverse keukenformules van het keuken,- meubel- en sanitairconcern. Het gaat om meer dan 150 showrooms in Nederland van onder meer Brugman Keukens, Mandemakers Keukens en KeukenConcurrent.

CSU Directievoorzitter John van Hoof over de samenwerking met DMG: “DMG is marktleider op de Nederlandse keuken-, sanitair- en meubelmarkt. Ik ben er erg trots op dat we hen tot onze klanten mogen rekenen. Juist in deze branche is de kwaliteit van de schoonmaak van essentieel belang. Een showroom moet er piekfijn uitzien. Het is een van de factoren die meespeelt bij het keuzeproces van de consument. We zijn dan ook blij dat DMG CSU heeft geselecteerd om deze kwaliteit te leveren. We kijken uit naar een duurzame en langdurige samenwerking”. Directeur De Mandemakers Groep, Ben Mandemakers: “Wij streven in alles naar het allerbeste. We zien in CSU de geschikte partner om deze ambitie ook op schoonmaakvlak waar te maken”.

Onderschrift foto: Zittend vlnr: Ben Mandemakers, Directeur/Eigenaar DMG, John van Hoof, Directievoorzitter CSU
Staand vlnr: Ward Kolman, Businessunit Directeur CSU Cleaning Services, Ruud van Swieten, Commercieel Directeur CSU Cleaning Services, Frank Bijl, Facilitair Directeur DMG

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.