Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dankzij CSU verduurzaamt de industrie

Het reinigen van industriële sites en andere productielocaties is werk voor specialisten. CSU beschikt over een groot team van professionals die inspelen op de wensen van de klant.

Hygiëne is een cruciaal aspect binnen de industrie, net zo belangrijk als in keukens of ziekenhuizen. En dan niet alleen als het gaat om een schone omgeving, die bijvoorbeeld van groot belang is bij de productie van microchips.

 “Hygiëne betekent dat je veilig kunt werken en duurzaam kunt produceren, “ benadrukt Rene Clermonts, sales manager bij CSU. “Een verantwoordelijkheid die wij dankzij onze ervaring, kennis en passie graag op ons nemen.”

Duurzaamheid en innovatie zijn thema’s die in de industrie spelen. We streven continu naar een verdere reductie van het watergebruik, naar het hergebruik van materialen, naar het gebruik van zo min mogelijk schoonmaakmiddelen. Op die manier stellen wij onze opdrachtgevers in staat hun eigen footprint te reduceren en hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.

Specialistisch reinigen van A-Z

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels en het onderhouden van zonnepanelen en -collectoren, altijd volgens de juiste protocollen. Zo zorgen we ervoor dat het productieproces van onze klanten niet wordt verstoord.

Om specialistische activiteiten uit te voeren heeft CSU teams van professionals die beschikbaar zijn in de regio, maar die zonder probleem aangevuld kunnen worden met experts uit andere delen van het land.

Lees het volledige artikel op Eemsdelta kringen