Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dagelijkse stadslogistiek in Groningen wordt groener met de CSU Carver Cargo

Samen met onze klanten, partners en medewerkers zetten we ons in voor een duurzamere toekomst. Met 100% emissievrij rijden verminderen we onze uitstoot aanzienlijk. Hiermee dragen we niet alleen bij aan onze eigen doelstellingen, maar ook aan die van gemeente Groningen.

Groningen besloot als een van de eerste grote gemeenten in Nederland tot het invoeren van een zero-emissiezone in de binnenstad. Het doel: het beperken van de uitstoot én om de binnenstad leefbaar, vitaal en sfeervol te houden. De CSU Cargo is een compact, elektrisch voertuig dat de flexibiliteit van een scooter combineert met het comfort van een auto.

CSU Carver Groningen

René Clermonts, commercieel adviseur CSU: “Met de CSU Cargo rijden we slimmer, schoner en efficiënter. Hij rijdt 45 km per uur en legt met een accu 120 km af. Onze medewerkers verzorgen bijvoorbeeld bevoorrading, schoonmaak van koffieautomaten en portiekschoonmaak en -onderhoud op verschillende locaties in de binnenstad van Groningen. Met zo’n 200 klantlocaties in de stad realiseren we zo een enorme verlaging van de uitstoot. We omzeilen bovendien verkeersopstoppingen en parkeerproblemen.”