Home > Nieuws > CSU wederom uitgeroepen tot Best Managed Company 2015

CSU wederom uitgeroepen tot Best Managed Company 2015

Woensdag 02 December 2015

Schoonmaakbedrijf CSU mag zich ook in 2015 rekenen tot een van de best geleide Nederlandse bedrijven in het midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. De lijst bestaat dit jaar uit bedrijven, die zich allemaal op innovatieve wijze aanpassen aan een snel veranderende omgeving. CSU staat voor het tweede jaar op rij in de lijst.

CSU heeft een duidelijke strategie, waarover het helder communiceert met zijn stakeholders. Ondanks de relatief uitdagende marktomstandigheden is een omzetgroei gerealiseerd, met daarbij sterke aandacht voor innovaties en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld in de digitalisering van werk- en klantprocessen.

Deloitte organiseert het landelijke Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. CSU werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.