Home > Nieuws > CSU verbindt zich voor twee jaar aan New Heroes Basketball

CSU verbindt zich voor twee jaar aan New Heroes Basketball

Maandag 22 Oktober 2018

CSU heeft zich voor minimaal twee seizoenen verbonden aan New Heroes Basketball. Als sponsor van Nederlands meest succesvolle basketballclub zet het landelijke top-3 schoonmaakbedrijf met relevante activaties de slogan ‘Scherp op schoon’ kracht bij.

Bob van Oosterhout (Eigenaar New Heroes Basketball) is erg te spreken over het toetreden van de nieuwe sponsor: “Mooi dat we in de Maaspoort opnieuw een A-merk weten te bedienen. Met huidige sponsorcontracten bij onder andere PSV, FC Twente en ADO Den Haag is CSU geen onbekende in de sport. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Erwin Vos en zijn team hier een succesvolle case van te maken.”

Ook Erwin Vos (Manager Marketing & Communicatie CSU) vertelt enthousiast: “New Heroes Basketball heeft zich geweldig ontwikkeld. De status als topclub, de betrokken rol in de regio én het uitstekende zakelijke platform passen bij onze ambities. Samen werken we eraan dat op de tribunes, in de businessclub en via de online kanalen niemand meer om CSU heen kan.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.