Home > Nieuws > CSU vanaf volgend seizoen Official Partner PSV

CSU vanaf volgend seizoen Official Partner PSV

Maandag 07 Mei 2018

CSU verlengt en intensiveert de samenwerking met PSV. Het schoonmaakbedrijf, dat al ruim dertig jaar met de club samenwerkt, verbindt zich tot 2023 als Official Partner aan PSV.

Promotie    
Daarmee promoveert CSU in de sponsorpiramide van de club naar Official Partner. Voorheen was de schoonmaakleverancier van PSV als Official Sponsor aan de club verbonden. De samenwerking tussen CSU en PSV is de langstlopende na founder Philips. “Sinds 1988 werken we zeer succesvol met PSV samen”, reageert CSU’s voorzitter van de Raad van Bestuur John van Hoof op de contractverlenging. “Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid. Wij koesteren de samenwerking met PSV en zijn daarom een nieuwe, verbeterde en uitgebreidere overeenkomst aangegaan. Dat we deze samenwerking kunnen sluiten tijdens ons 50 jarig jubileum geeft ons kroonjaar extra glans.”

Innovatie   
Onderdeel van de overeenkomst is dat PSV en CSU blijven innoveren, zoals het dit jaar deed met de implementatie van BeSense in het Philips Stadion. BeSense is een slim sensorsysteem dat anonieme data verzamelt over de bezetting, benutting en comfortwaarden van (werk)omgevingen. Met dit inzicht kan het beheer van een gebouw slimmer en efficiënter worden ingericht. Daarnaast steunt CSU de komende jaren de PSV Foundation substantieel. Met de foundation hebben PSV en CSU elkaar ook gevonden op het snijvlak van maatschappelijke relevantie. Iets wat beiden met trots uitdragen.

Uitbreiding      
“Wij zijn erg blij met de nieuwe en uitgebreide vijfjarige samenwerking met CSU”, reageert directielid Peter Fossen van PSV. “Het bedrijf is al jarenlang gelieerd aan PSV, wat aantoont dat wij uitstekend bij elkaar passen. Met innovatieve projecten, één van PSV’s kernwaarden, willen we elkaar de komende jaren blijven opzoeken.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.