Home > Nieuws > CSU uitgeroepen tot Top Employer 2014

CSU uitgeroepen tot Top Employer 2014

Donderdag 13 Maart 2014

CSU is uitgeroepen en gecertificeerd als 'Top Employer Nederland 2014'. Het Top Employers Institute reikt jaarlijkse na gedegen onderzoek certificaten uit aan werkgevers die goede arbeidsomstandigheden creëren voor hun werknemers. Volgens de organisatie is CSU een toonaangevend bedrijf dat erin slaagt op unieke wijze goed werkgeverschap binnen het bedrijf in de praktijk te brengen.

Het Top Employersproces omvat een zorgvuldig onderzoek dat aan een onafhankelijke audit is onderworpen. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. P&O directeur Marco Gramser: ’CSU investeert al jaren in de duurzame inzetbaarheid van onze mensen. We streven naar optimale werkomstandigheden waarin ze zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. Unieke elementen als budgetcoaching en de brede inzet van SROI zijn een onderdeel van dat personeelsbeleid. We zijn trots op deze hernieuwde erkenning van onze visie en aanpak. Het is een stimulans ons daarop te blijven richten.’

CSU is een van de selecte organisaties die een officiële erkenning kreeg voor zijn uitstekende personeelsbeleid. David Pink, CEO van Top Employers Institute: 'CSU weet zich te onderscheiden als een goede en innovatieve werkgever met creatieve en unieke initiatieven die bijdragen aan een uitstekende werkomgeving.

Meer info op www.top-employers.com

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.