Home > Nieuws > CSU start winacties rond sponsoring ‘Het Geluid’

CSU start winacties rond sponsoring ‘Het Geluid’

Maandag 12 Augustus 2019

CSU sponsort voor de zevende keer ‘Het Geluid’ van Qmusic. Vanaf vandaag tot en met 6 oktober zijn 7 keer per dag radiospots te horen. CSU richt zich met de spots op zowel de zakelijke markt als de arbeidsmarkt. Benieuwd naar de spots? Beluister ze hier.

Winactie zakelijke markt: ‘Alweerrr een winnaar!’
CSU is verkozen tot nummer 1 van Nederland in facilitaire dienstverlening. Dit wordt gecommuniceerd in de spots met een knipoog naar de kermis. CSU is altijd dichtbij, net zoals de kermis. Aan deze boodschap koppelen we een winactie. Door een offerte aan te vragen op csu.nl/win maken deelnemers kans op ‘kermisprijzen’ zoals een oud Hollandsche poffertjeskraam voor op de werkvloer.

Winactie sollicitanten en medewerkers: Altijd prijs bij CSU!
Bij CSU heb je altijd prijs. Medewerkers mogen werken bij een van de beste werkgevers van Nederland, ontvangen een goed salaris én werken altijd dichtbij huis. Deze boodschap wordt eveneens gecommuniceerd met een knipoog naar het kermisthema (altijd prijs en dichtbij).

Tijdens ‘Het Geluid’ maken sollicitanten en medewerkers nog meer kans op prijzen. Sollicitanten in de campagneperiode maken vier keer kans op €250,-. Daarnaast kunnen ook huidige medewerkers twee keer €250,- winnen via Facebookacties. Bekijk de voorwaarden hier.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.