Home > Nieuws > CSU sponsort opnieuw Het Geluid van Qmusic

CSU sponsort opnieuw Het Geluid van Qmusic

Maandag 29 Augustus 2016

CSU is Scherp op Schoon. Om deze mentaliteit nog meer onder de aandacht te brengen, start CSU vanaf 29 augustus de Scherp op Schoon Quiz. Via een speciale actiepagina www.csu.nl/hetgeluid kunnen deelnemers t/m 23 oktober wekelijks 4 vragen beantwoorden. Deze vragen bestaan uit geluidsfragmenten, zoekplaatjes en meerkeuzevragen over schoonmaak en CSU.

Gratis schoonmaak
Deelnemers maken kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis schoonmaak bij de winnaar thuis, eventueel te delen met maximaal drie familieleden of vrienden. De hoofdprijs gaat naar de deelnemer die de meeste vragen goed heeft beantwoord. Daarnaast zijn er acht weken lang iedere week mooie weekprijzen waaronder een tablet, een 8-persoons high tea, een hotelovernachting voor twee personen en een Numatic Henry Eco stofzuiger.

Het Geluid van 2016
Het Geluid is één van de meest succesvolle en langstlopende acties op de Nederlandse radio. Luisteraars van Qmusic krijgen vanaf maandag 29 augustus elke werkdag, ieder uur tussen 7.00 en 19.00 uur, een geluid te horen. Wie de herkomst ervan raadt, wint het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Vorig jaar werd het spel twee keer gespeeld en incasseerden de winnaars respectievelijk € 46.800,- en € 51.500. Vorig jaar sponsorde CSU dit spannende radiospel voor het eerst en startte daarnaast een zoektocht naar dé schoonmaaksong aller tijden. “I want to break free” van Queen, kwam als absolute winnaar uit de bus.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.