Home > Nieuws > CSU presenteert resultaten Benchmark onderzoek op Vakbeurs Facilitair

CSU presenteert resultaten Benchmark onderzoek op Vakbeurs Facilitair

Dinsdag 22 Januari 2019

CSU presenteert op Vakbeurs Facilitair (23, 24 en 25 januari) in de Jaarbeurs in Utrecht de resultaten van het Nationale Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2019. Via deze benchmark onderzocht CSU waar toonaangevende organisaties staan op het gebied van vernieuwing, hospitality en innovatie. Bezoekers beleven op de stand een ‘Circulaire Hospitality experience’, en maken kennis met praktische en duurzame oplossingen waaronder het bekroonde samenwerkingsmodel ‘FM Coalitie’, de circulaire bedrijfskledinglijn en sensorsysteem BeSense.

Awardwinnende innovaties
Op Vakbeurs Facilitair ervaren bezoekers hoe CSU met het innovatieve samenwerkingsmodel ‘FM Coalitie’ facilitaire partijen verbindt en het mogelijk maakt om hen op zowel operationeel, tactisch én strategisch niveau effectief met elkaar samen te laten werken. Het model was in 2018 winnaar van de European Cleaning and Hygiene Awards voor ‘Excellence in Client and Contractor Partnerships’. Daarbij zoekt CSU ook de vernieuwing op het gebied van technologische innovatie, onder andere met het sensorsysteem BeSense en met Chatback, een online chatfunctie voor gebruikers/gasten die realtime informatie levert over de klantreis en de kwaliteit van de dienstverlening.

23 januari uitreiking vernieuwde BREEAM-certificaat aan CSU
Suzan Stadhouders, lid Raad van Bestuur van CSU, ontvangt op woensdag 23 januari om 13.00 uur op de stand van drs. ing. Jan Roersen het vernieuwde BREEAM-NL-certificaat voor het hoofdkantoor in Uden. BREEAM-NL is de Nederlandse versie van de internationale BREEAM-richtlijn om de duurzaamheidsprestatie van een gebouw te bepalen en wordt beheerd door het Dutch Green Building Council (DGBC). Na een intensief audittraject kreeg CSU een 3-sterren certificering voor zowel Asset, Beheer als Gebruik. CSU is het enige schoonmaakbedrijf in Nederland met een BREEAM-NL In-Use gecertificeerd hoofdkantoor.

24 januari Nationale Benchmarkonderzoek
Om een nog scherper beeld te krijgen van de sectorontwikkelingen, startte CSU een eigen benchmarkonderzoek. Met het Nationale Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2019 onderzocht CSU waar toonaangevende organisaties staan op het gebied van vernieuwing, hospitality en innovatie. Uit dit onderzoek blijkt onder andere dat ketensamenwerking in Facility Management een belangrijke prioriteit is voor 2019. Op donderdag 24 januari om 15:00 uur overhandigt Esmée Ficheroux (lid Raad van Bestuur CSU) op de stand een exemplaar van het rapport aan FMN-voorzitter Natalie Hofman. Bezoekers die nog niet deelgenomen hebben aan het onderzoek, kunnen de Benchmark in de stand alsnog invullen.

24 januari Qmusic the Party
CSU nodigt bezoekers op Vakbeurs Facilitair iedere beursdag uit voor een feestelijke borrel. Op donderdag 24 januari zet Qmusic deze vanaf 15:30 uur nog eens extra luister bij. Bezoekers zijn alle dagen van harte welkom op de CSU stand E15.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.