Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU op de derde plaats in de SD400; een erkenning voor bedrijven die voorop lopen in duurzaam ondernemen

CSU op de derde plaats in de SD400

Vandaag publiceert MT/Sprout de SD400. Dit is een nieuw onderzoek naar de stand van duurzaam ondernemen in Nederland waarmee het ecosysteem van de Sustainable Development in NL in kaart wordt gebracht. Met deze resultaten laten zij zien welke organisaties voorop lopen in duurzaam ondernemen en welke bedrijven dit juist mogelijk maken. In deze nieuwe lijst staat CSU op de derde plaats in de categorie facilitaire dienstverleners. Een mooie erkenning voor het duurzame ondernemerschap van CSU en tevens een inspiratie voor bedrijven die hun organisaties duurzamer, maatschappelijker, diverser en inclusiever willen maken.

Verduurzaming vanuit sociaal perspectief

Samen met klanten en partners wil CSU het schoonmaken verduurzamen. Dat gaat verder dan vergroenen alleen. “Als familiebedrijf is het sociale aspect minstens zo belangrijk. Beide thema’s zorgen voor rentmeesterschap. De tweede generatie wil als aandeelhouder het bedrijf goed overdragen aan de derde. “Je kunt nu een succesvol bedrijf zijn”, stelt John van Hoof, voorzitter van de Raad van Bestuur van CSU, “maar de familie denkt erover na hoe dit ook in de toekomst het geval is.” De arbeidsmarkt verandert razendsnel, de impact van klimaatzorgen bij opdrachtgevers, medewerkers en het publiek ook.

Lees hier het volledige interview van John van Hoof (voorzitter Raad van Bestuur) en Niels van Geenhuizen (Manager Duurzaamheid).

SD400 Niels van Geenhuizen, manager Duurzaamheid