Home > Nieuws > CSU op ‘Champions League-niveau’ aan de slag bij Grand Hotel Huis ter Duin

CSU op ‘Champions League-niveau’ aan de slag bij Grand Hotel Huis ter Duin

Vrijdag 01 April 2016

Grand Hotel Huis ter Duin heeft voor de komende jaren het vertrouwen uitgesproken naar CSU Albatros. Het contract omvat de kamerschoonmaak, leiding en linnen handling. Voor Commercial Director van Grand Hotel ter Duin Stephan Stokkermans past de inschakeling van CSU Albatros in de visie om gasten op ‘Champions League-niveau’ te behandelen.

CSU Albatros kwam als beste naar voren in de tender van Grand Hotel Huis ter Duin. “Zowel de operationele insteek als het commerciële plaatje passen in de visie die wij hebben bij een preferred supplier. Wij dagen leveranciers uit om met ons Champions League te spelen om een heerlijk verblijf voor de gast mogelijk te maken. De wijze waarop CSU medewerkers opleidt en begeleidt heeft indruk gemaakt. Uiteindelijk is het toch de glimlach die een extra warm gevoel creëert, zowel bij de medewerker als bij de gast,” legt Stephan Stokkermans, de keuze voor CSU Albatros uit.

Robert Goudappel, Directeur CSU Albatros voegt daaraan toe: “We weten ons te onderscheiden op kwaliteit en efficiency. Dit doen we door het juiste team te ondersteunen met de nieuwste automatiseringstechnieken.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.