Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU online jaarverslag: Zicht op CSU 2019

online-jaarverslag csu 2019-website

In het jaarverslag Zicht op CSU 2019 staan we graag stil bij de successen die we samen met alle medewerkers, opdrachtgevers en partners behaalden. Zo zijn we er met een innovatieve, gastvrije en mensgerichte aanpak in 2019 opnieuw in geslaagd om vele opdrachtgevers te behouden en onze klantportefeuille verder uit te breiden. Management Team riep ons in de MT500 uit tot de nummer 1 facilitair dienstverlener en we zijn het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland geworden.

Het is een bijzondere tijd om het jaarverslag van 2019 uit te brengen. De coronacrisis heeft een grote impact op vele van ons, maar brengt tevens ook nieuwe kansen en ontwikkelingen met zich mee. Juist nu kan CSU haar waarde tonen en worden schoonmaak en hygiëne in een heel ander perspectief gezet. Ondanks deze crisis staan we in dit jaarverslag graag stil bij de successen die we samen met alle medewerkers, opdrachtgevers en partners behaald hebben in 2019.

CSU kent een lange traditie van vernieuwing. Innoveren loopt als een ‘groene draad’ door de 51-jarige geschiedenis van ons bedrijf. Ooit begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot de nummer 1 facilitaire dienstverlener van Neder­land. Bijna 16.000 collega’s met een ‘groen hart’ zetten zich elke dag in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Continue houden we onze dienstverlening tegen het licht en kijken we kritisch hoe het beter, efficiënter en duur­zamer kan. Maar ook: wat is het beste voor onze mensen? Deze bijzondere combinatie, daar staat CSU voor. Dat bracht ons ook in 2019 weer mooie kleine én grote successen.