Home > Nieuws > CSU nieuwe schoonmaakpartner RAI Amsterdam

CSU nieuwe schoonmaakpartner RAI Amsterdam

Woensdag 20 Januari 2016

Na een zorgvuldige tenderprocedure ‘evenement gebonden schoonmaakonderhoud en afvalmanagement’ heeft RAI Amsterdam besloten haar dienstverlening per 18 april 2016 voor de komende jaren onder te brengen bij schoonmaakbedrijf CSU en afvalverwerkingsbedrijf Icova.

Het borgen van hoge kwaliteit schoonmaakdienstverlening stond voorop bij de keuze voor een nieuwe schoonmaakpartner. CSU en RAI Amsterdam gaan een samenwerkingsverband aan, waarbij CSU in samenwerking met afvalinzamelingsbedrijf Icova het evenementgebonden schoonmaakonderhoud en afvalmanagement voor zijn rekening neemt. CSU is een landelijk gerenommeerd schoonmaakbedrijf in de beurs- en congresindustrie. Afvalinzamelingspartner Icova werkt al ruim veertig jaar voor RAI Amsterdam en verzorgt sinds 2012 het totale afvalmanagement bij de RAI.

RAI Amsterdam is een professionele en betrouwbare organisatie, die zorgvuldig haar (commerciële) afwegingen maakt. De RAI heeft vertrouwen in de combinatie van deze partijen die naast de kwaliteitsborging, ook MVO hoog in het vaandel hebben staan. 

Over RAI Amsterdam

‘Creating a great environment to meet’. Met dit credo wil RAI Amsterdam zich de komende jaren verder ontwikkelen tot één van de zichtbare koplopers op het gebied van duurzaamheid in de Europese beurs- en congresindustrie. Voor meer informatie: www.rai.nl/mvo.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.