Home > Nieuws > CSU neemt schoonmaakactiviteiten Stubbe over

CSU neemt schoonmaakactiviteiten Stubbe over

Maandag 20 Juni 2016

Het ook in Maastricht gevestigde schoonmaakbedrijf CSU, heeft met de curator van schoonmaakbedrijf Stubbe uit Hoensbroek overeenstemming bereikt over de overname van de schoonmaakactiviteiten van Stubbe en Loontjens. Bij de recent failliet verklaarde onderdelen waren in totaal ca. 120 medewerkers werkzaam. CSU integreert de activiteiten vanuit Maastricht in zijn huidige organisatiestructuur.

CSU’s voorzitter Raad van Bestuur John van Hoof: ’Stubbe en Loontjens staan bekend als kwalitatief goede schoonmaakbedrijven. Ze zijn met name actief in Limburg. Deze acquisitie sluit goed aan bij onze activiteiten in die regio en past bij onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist. Vanuit onze vestiging Maastricht kunnen we de uitbreiding met voldoende aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.’

Met de overname door CSU is de voortgang en continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd. Klanten en medewerkers kunnen profiteren van de professionele organisatie en kennis van CSU en werkgelegenheid wordt zoveel mogelijk behouden.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.