Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU neemt schoonmaakactiviteiten over van Dolmans Schoonmaak Diensten

CSU neemt schoonmaakactiviteiten over van Dolmans Schoonmaak Diensten

Schoonmaakbedrijf CSU neemt per 27 januari de schoonmaakactiviteiten voor 360 opdrachtgevers van Dolmans Schoonmaak Diensten uit IJsselstein over. Circa 1000 betrokken medewerkers, direct leidinggevenden en stafmedewerkers treden in dienst bij CSU. De overname van deze activiteiten sluit goed aan bij de strategische keuzes van beide partijen.

Met CSU heeft Dolmans een gerenommeerde en gerespecteerde marktpartij met landelijke dekking gevonden. Daarnaast heeft CSU ruime ervaring in grote overnametrajecten en is er sprake van goede borging en toekomstperspectief voor medewerkers en klanten.

Bij de overname is veel waarde gehecht aan de juiste overgang van het personeel. Alle circa 1000 schoonmaakmedewerkers gaan in lijn met de Wet Overgang Onderneming over naar CSU. Bij de overgang behouden de werknemers dezelfde arbeidsvoorwaarden. De bestaande klant-medewerker relaties worden zoveel mogelijk in stand gehouden.

Berthil Dolmans, Directeur Dolmans Groep: “Het overdragen van de schoonmaakactiviteiten van Dolmans Schoonmaak Diensten past binnen onze strategie. Wij maken hiermee een gerichte keuze ons verder te focussen op Calamiteiten Diensten, Preventie en Hygiëne Diensten, Specialistische Reiniging, Milieu Techniek, Klimaatbeheersing en Facility Management. We concentreren ons daarmee nog meer op waarde creatie voor onze klanten.”

John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur CSU: “CSU focust op schoonmaakdienstverlening in Nederland en deze uitbreiding past daar goed bij. Met onze ruime ervaring met soortgelijke overnametrajecten kunnen we deze activiteiten, die we vooralsnog vanuit de Dolmans locaties voortzetten, met oog voor medewerkers en klanten, integreren in onze bestaande organisatie. Voor de betrokken opdrachtgevers en medewerkers is CSU de beste garantie voor continuïteit. Tevens wordt Dolmans Calamiteiten Diensten, als marktleider in schadebeperking, reiniging en herstel, voorkeursleverancier voor CSU”.