Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU lanceert ‘Schoon voor onze helden’

schoon voor onze helden_schoonmaakhulp csu_corona_warm hart_co creatie

Schoonmaakbedrijf CSU gaat medewerkers inzetten bij instellingen en mensen die extra hulp kunnen gebruiken. “Door belangeloos schoonmaakhulp aan te bieden op cruciale plekken en bij hen die het verdienen, draagt CSU haar steentje bij”, vertelt John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur bij CSU.

In samenwerking met partners en klanten biedt CSU via schoonvooronzehelden.nl belangeloos additionele schoonmaakhulp aan op plekken waar het momenteel hard nodig is: van huisartsenposten, voedselbanken tot daklozencentra, maar ook thuis bij mensen die in vitale sectoren werken. Partners die zich reeds hebben aangesloten bij dit initiatief zijn RAI Amsterdam, Ajax, Johan Cruijff ArenA, Maastricht UMC+, Tergooi, Randstad en GVB.

“Wij waren als CSU geraakt door het applaus dat de zorg kreeg”, licht Van Hoof toe. “Dat zette ons als directie aan het denken: ‘wat kunnen wij als schoonmaakbedrijf doen in de huidige situatie?’ Daarom willen we – samen met onze opdrachtgevers en partners – plekken schoonmaken die het nu extra hard nodig hebben. Zo dragen wij ons steentje bij.” De service is daarmee geen vervanging van het bestaande werk. Alle schoonmaakwerkzaamheden zijn additioneel om te ontzorgen op plaatsen waar het ertoe doet.

Van Hoof benadrukt dat niet alleen bedrijven of instellingen in aanmerking komen voor de service. “Het kan ook thuis zijn, bij een medewerker die nu meer dan ooit bergen werk verzet in het belang van de samenleving.” Waar de schoonmaak ook plaatsvindt, CSU hanteert vanwege de veiligheid gegarandeerd alle RIVM-richtlijnen.

In overleg met partners, opdrachtgevers en eigen medewerkers kijkt CSU op welke plekken de hulp direct ingezet kan worden. Meer informatie vind je op www.schoonvooronzehelden.nl.