Home > Nieuws > CSU introduceert Nationale MeewerkWeek

CSU introduceert Nationale MeewerkWeek

Dinsdag 25 November 2014

Gisteren maakte directievoorzitter John van Hoof van schoonmaakbedrijf CSU de tribunes van de Amsterdam ArenA schoon. Dat deed hij tijdens de tiende jaarlijkse CSU MeewerkWeek. Het jubileum en het succes van de meewerkweek zijn aanleiding voor CSU om het initiatief te nemen voor de Nationale MeewerkWeek. Die vindt voor het eerst plaats van 16 tot 20 november 2015. De Nationale MeewerkWeek daagt CEO's, directieleden en managers uit in hun eigen organisatie minimaal een dagdeel mee te werken op de werkvloer.

De Nationale MeewerkWeek. Basis voor beter werk.
Met deelname aan de Nationale MeewerkWeek 2015 laten CEO's, directies en managers zien hun medewerkers op de werkvloer belangrijk te vinden. Meewerken vergroot het onderling respect, betrokkenheid en het inzicht in processen. Het helpt medewerkers en bedrijven bovendien slimmer te werken. Door het contact met de werkvloer ontstaat er een betere kijk op de behoeften van de eigen mensen. Verbeterpunten worden direct gesignaleerd, wat de efficiency en het werkplezier verhoogt. Meewerken is synoniem aan het in de praktijk toepassen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Initiatief verdient brede navolging
Directievoorzitter John van Hoof werkte tijdens zijn derde CSU MeewerkWeek mee in de Amsterdam Arena. ’Elk jaar vind ik dit weer mooi en belangrijk om te doen. CSU wil feeling houden met de praktijk en aandacht geven aan het personeel op de werkvloer. We investeren veel in de duurzame inzetbaarheid van mensen. Ook daarin past de MeewerkWeek uitstekend. De CSU MeewerkWeek zorgt elk jaar voor vele positieve ervaringen van directie, management, medewerkers én klanten. We hebben de ambitie om onze meewerkweek brede navolging te geven bij directieleden binnen andere Nederlandse organisaties. Daarom nemen we het initiatief voor de eerste Nationale Meewerkweek in week 47 van 2015. Organisaties kunnen zich aanmelden via www.nationalemeewerkweek.nl.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.