Home > Nieuws > CSU in finale Golden Service Award Innovatie

CSU in finale Golden Service Award Innovatie

Woensdag 20 Mei 2015

CSU heeft met een innovatiecase over probiotica de finale bereikt van de Golden Service Award voor innovatie op 21 mei in het Ampt van Nijkerk. Op basis van deskundige en onafhankelijke beoordeling drong CSU door tot de laatste genomineerden voor GSA Innovatie.

CSU behoort daarmee tot de laatste vijf finalisten die in het Ampt van Nijkerk hun innovatiecase presenteren voor de jury en aanwezigen. Op basis van de presentaties en de ingediende informatie bepaalt de jury van de Golden Service Awards tijdens de speciale bijeenkomst over innovatie de winnaar van de GSA Innovatie Award.

Probioticum verneveld in een ruimte
De case met leverancier Green XL behelst een probioticum verneveld in een ruimte. Daarmee kunnen effectief schimmelkoloniën worden bestreden. Elke de Jong, Manager Business Development zal samen met William Koppers en leverancier Green XL de CSU case presenteren. Elke de Jong: “Voorheen was er geen middel om de oorzaak aan te pakken en werden alleen de symptomen bestreden. Dit werd gedaan door gebruik te maken van chloor en waterstofperoxide. Dit gaf een optisch schoon resultaat, maar diende eens per twee weken herhaald te worden omdat het probleem niet bij de bron aangepakt kon worden.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.