Home > Nieuws > CSU gecertificeerd voor CO2-Prestatieladder

CSU gecertificeerd voor CO2-Prestatieladder

Woensdag 15 Mei 2013

CSU is recent gecertificeerd voor de CO2-Prestatieladder Niveau 3. Het is een van de eerste schoonmaakbedrijven die deze certificering behaald. De CO2-Prestatieladder geeft inzicht in de mate waarin een bedrijf actief werkt aan CO2-reductie.

“Naast het sociale aspect, waar CSU veel waarde aan hecht, wordt met de CO2-prestatieladder ook het milieu nog eens extra onder de loep genomen. De certificering past bij het beleid van CSU om de nadruk te leggen op preventie van CO2-uitstoot in plaats van compensatie hiervan”, stelt Rob Boers, KAM-manager bij CSU.

CSU besteedt veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het bedrijf kreeg jarenlang erkenning voor zijn goede werkgeverschap en won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award tijdens de uitreiking van de Golden Service Awards.

Met het behalen van niveau 3 toont CSU aan te beschikken over een officiële CO2-emissie-inventaris en kwantitatieve reductiedoelstellingen van zijn eigen CO2-uitstoot. CSU neemt actief deel aan initiatieven op het gebied van CO2-reductie. De CO2-Prestatieladder kent vijf treden, opklimmend van niveau 1 naar 5.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.