Home > Nieuws > CSU finalist European Cleaning and Hygiene Awards 2018

CSU finalist European Cleaning and Hygiene Awards 2018

Woensdag 19 September 2018

CSU heeft de finale van de European Cleaning and Hygiene Awards 2018 behaald in de categorie ‘Excellence in Client and Contractor Partnerships’. Het gaat hierbij om het innovatieve samenwerkingsmodel: de ‘FM Coalitie’ bij Circl. De uitreiking van de awards vindt plaats op 15 november in het Hotel Palace in Berlijn.

De FM Coalitie verbindt facilitaire partijen en maakt het mogelijk om hen op zowel operationeel, tactisch én strategisch niveau effectief met elkaar samen te laten werken. Alle organisaties werken vanuit hun eigen specialisme, maar met een gedeelde ambitie: een positieve beleving creëren voor de gebouwgebruiker. CSU levert een Facilitair Verbinder die het gezamenlijke resultaat borgt. Een betere samenwerking door facilitaire dienstverleners, verhoogt de efficiency van facilitair management.

Begin dit jaar kreeg de sociale kant van de FM Coalitie nationale erkenning. De kracht van de FM Coalitie is dat het met name om bottom-up communicatie gaat. Schoonmaakmedewerkers weten wat er in het pand gebeurt, worden uitgedaagd en gehoord om goede ideeën te delen en uit te voeren. Dit verhoogt de betrokkenheid en levert plezier in het werk. CSU won, samen met de samenwerkingspartners bij Circl in Amsterdam, met de FM Coalitie een Best Practice Award.  

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.