Home > Nieuws > CSU best gewaardeerd schoonmaakbedrijf in MT100

CSU best gewaardeerd schoonmaakbedrijf in MT100

Donderdag 15 December 2016

CSU is het meest aanbevolen schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de beste dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT 100. CSU kwam in de sector ‘schoonmaak’ met afstand als best gewaardeerd schoonmaakbedrijf uit de bus. CSU behaalde een zeer hoog aanbevelingspercentage van 35%.

CSU steekt hiermee met kop en schouders uit boven de andere schoonmaakbedrijven, aldus de MT-lezer. CSU’s voorzitter van de Raad van Bestuur John van Hoof ziet de score als een bevestiging van de klantgerichtheid. ’Onze dienstverlening kenmerkt zich door een sterke operationele basis waar we gericht waarde aan toevoegen met onze hospitality-aanpak en praktische toepassingen van digitalisering en innovaties als sensoring. We zijn enorm trots op dit resultaat. Het is een geweldige waardering van vele opdrachtgevers voor onze mensen op de werkvloer.’

Onderzoek 100 beste dienstverleners
Voor de vijftiende keer vroeg het managementtijdschrift MT aan zijn lezers welke zakelijke dienstverleners op hun beslissingsgebied ze zouden aanbevelen aan hun collega-managers. Het onderzoek onder de lezers is uitgevoerd door Inscope Consulting, een onderzoeksbureau verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor de lijst van 100 bedrijven is gewerkt met een ‘aanbevelingsscore’, die is opgebouwd uit het aantal keren dat een bedrijf is genoemd in een bepaalde categorie, met extra punten voor het aantal keer dat een bedrijf in de top-3 van een respondent is genoemd, en nog eens extra voor een nummer-1-notering.

Meer informatie

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.