Home > Nieuws > Commissaris en schoonmaakdirecteur werken mee bij Schiphol

Commissaris en schoonmaakdirecteur werken mee bij Schiphol

Donderdag 21 November 2013

Schiphol Plaza is tijdens de CSU MeewerkWeek schoongemaakt door CSU Commissaris Bert van der Schelde en Businessunit directeur Peter-Paul Daey Ouwens. De CSU MeewerkWeek wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Deze heeft als doel om betrokken bij de werkvloer te blijven en eventuele verbeteringen te signaleren.

Amsterdam Airport Schiphol is al tientallen jaren klant bij CSU. Om hun waardering naar de eigen medewerkers, maar ook richting Schiphol te laten blijken, werkten beiden vol overgave mee met het vaste schoonmaakteam. Voor RvC-lid Bert van der Schelde was het de eerste keer dat hij deelnam aan de CSU MeewerkWeek. “Het was erg interessant. Er komt veel meer bij kijken dan je van te voren kunt bedenken. Als je hier staat achter je werkkar besef je pas goed wat de kern van de werkzaamheden is.” Zowel Amsterdam Airport Schiphol als CSU zijn ondertekenaars van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Het initiatief van de CSU MeewerkWeek sluit perfect aan bij de uitgangspunten van de Code dat respect voor schoonmakers en hun vak stimuleert.

Creëren van betrokkenheid en begrip
Honderden medewerkers gaan deze periode aan de slag bij tientallen klanten van CSU. Door hen mee te laten lopen in de core business van de organisatie, blijven zij betrokken bij het werk en de mensen op de werkvloer. Dat leidt ook tot meer begrip voor elkaar. Het is een van de vele concrete initiatieven waarmee CSU invulling geeft aan de uitgangspunten van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en zijn voortrekkersrol bij het sociaal en duurzaam inzetbaar houden van mensen.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.