Home > Nieuws > Bonus voor medewerkers TreinSchoon!

Bonus voor medewerkers TreinSchoon!

Vrijdag 21 Maart 2014

NedTrain heeft aan medewerkers van TreinSchoon! een bonus uitgereikt voor de hoge opleverkwaliteit en uitstekende resultaten van de werkplekinspecties. NedTrain en TreinSchoon!, de gezamenlijke onderneming van Succes Volendam en CSU Cleaning Services bepaalden bij de aanbesteding targets waaraan de kwaliteit van de werkzaamheden moet voldoen. Deze targets zijn ruimschoots behaald door de medewerkers van TreinSchoon!.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden de medewerkers van TreinSchoon! bedankt voor hun inzet. Hoofd Landelijk Manager Reiniging, Miranda Schenk en Contractmanager Reiniging, Erik van de Biggelaar van NedTrain waren ook aanwezig om hun waardering voor de medewerkers uit te spreken. De medewerkers kregen zowel van NedTrain als TreinSchoon! een bonus in de vorm van waardebonnen.

Een van de succesfactoren voor de uitstekende resultaten zijn de investeringen die TreinSchoon! doet op het gebied van opleidingen. TreinSchoon! en NedTrain stellen beide hoge eisen ten aanzien van kwaliteitsborging, veiligheid en respect voor medewerkers. Communicatie is daarbij een belangrijk thema. Tijdens de bijeenkomst werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan 22 medewerkers die slaagden voor hun taalopleiding het certificaat uit te reiken. Het goed beheersen van de Nederlandse taal is van essentieel belang voor een goede samenwerking en het voorkomen van onveilige situaties.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.