Home > Nieuws > Accres kiest CSU en Visschedijk als nieuwe schoonmaakpartners

Accres kiest CSU en Visschedijk als nieuwe schoonmaakpartners

Maandag 01 Augustus 2016

Vanaf september 2016 verzorgt CSU samen met collega Visschedijk het schoonmaakonderhoud voor het maatschappelijk vastgoed van Accres. Het contract werd afgelopen vrijdag ondertekend door Patrick de Groot (CSU), Hilco Kok (Visschedijk) en Piet-Hein Kolff (Accres). 

CSU en Visschedijk verzorgen het schoonmaakonderhoud en glasbewassing van de diverse locaties van Accres. CSU is verantwoordelijk voor de sportaccommodaties en wijkcentra in Apeldoorn en Visschedijk heeft het hoofdkantoor van Accres, Kinderparadijs Malkenschoten, de zwembaden en de wijkcentra in Almelo in het pakket. 

Europese wet- en regelgeving
Accres heeft tot op heden voornamelijk gewerkt met lokale schoonmaakbedrijven. Ondanks dat Accres tevreden hierover was, is zij gehouden aan de Europese wet- en regelgeving. Dit heeft een nieuwe aanbesteding tot gevolg gehad wat resulteert in een samenwerking met CSU en Visschedijk. De aanbesteding is begeleid door Inkada Inkoop & Advies. 

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Een belangrijk onderdeel van het contract is het maatschappelijk betrokken ondernemen. Er zijn milieueisen gesteld en er is een groeimodel afgesproken als het gaat om social return. In de komende jaren moet minimaal 15% van de werkzaamheden worden uitgevoerd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.