Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Keurmerk Schoon, zekerheid voorop

Goed samenwerken betekent transparant zijn, vinden wij. Daarom zijn we er trots op dat we het Keurmerk Schoon hebben. Dit staat voor kwaliteit en (financiële) betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Hiermee verzekeren we jou als opdrachtgever ervan dat we de juiste verzekeringen hebben. Maar ook dat onze administratie op orde is, we belasting en premies betalen en brede vakkennis hebben. En dat we eerlijk zaken doen.

De vier zekerheden van het Keurmerk Schoon:

  • Met onze NEN4400-1-certificering (SNA-norm) ben je maximaal beschermd tegen ketenaansprakelijkheid. Wij hebben onze financiële en personele administratie op orde, we dragen belasting en premies correct af en onze werknemers mogen in Nederland werken.
  • We houden ons aan de afspraken uit de cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. We betalen onze medewerkers een goed loon (20% boven wettelijk minimum), zorgen voor een reële werkdruk en goede arbeidsvoorwaarden (26 vrije dagen bij 38 uur, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw, uiteenlopende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, Eerder Stoppen met Werken-regeling).
  • Wij voeren de schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak uit.
  • Wij hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, waarmee we bijdragen aan duurzame marktwerking (kwaliteit boven prijs).

Een onafhankelijke keuringsinstantie toetst en keurt ons een keer per jaar op bovenstaande vier onderdelen.

Over het keurmerk

Keurmerk Schoon is het onafhankelijk keurmerk van Schoonmakend Nederland. Op de website van Schoonmakend Nederland vind je meer informatie over het keurmerk. Ons Keurmerk Schoon-certificaat vind je hier.