Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakster Zwolle

Schoonmaakster Zwolle

Op zoek naar een schoonmaakster in Zwolle die klantgericht en alert werkt? CSU is jouw ideale partner op het gebied van reiniging. Iedere dag zijn diverse CSU schoonmaaksters in Zwolle en omgeving werkzaam bij verscheidene kantoor- en bedrijfspanden. Van het MKB tot overheidsgebouwen; van zorginstellingen tot scholen, CSU levert binnen iedere branche de optimale reinigingsservice. Omdat ieder bedrijfspand en elke bedrijfstak om een ander schoonmaak plan vraagt, gaan wij met je in gesprek om jouw wensen en verwachtingen te doorgronden. Samen stellen we vervolgens het optimale plan van aanpak vast. Ben jij geïnteresseerd wat onze schoonmaaksters in Zwolle voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan direct een persoonlijk gesprek aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Schoonmaakster in Zwolle voor een schone werkplek

CSU is met recht de nummer 1 facilitair dienstverlener als het gaat om schoonmaak, beveiliging en catering. Met een persoonlijke benadering en oog voor detail, zorgen de schoonmaaksters in Zwolle en de rest van Nederland dagelijks voor een frisse, gezonde en hygiënische werkomgeving. Een schone werkplek brengt jouw medewerkers optimaal werkgeluk en meer productiviteit. Daarnaast geeft een opgeruimd kantoor een ideaal visitekaartje af aan je gasten, cliënten en bezoekers.

Schoonmaakster in Zwolle voor ieder project

CSU beschikt over een groot team aan schoonmaaksters in Zwolle en omgeving voor jouw reinigingsproject. Niet alleen voor de reguliere schoonmaakactiviteiten zijn wij inzetbaar; onze schoonmaaksters in Zwolle beschikken over tal van specialismen. Denk hierbij aan gevel- en graffiti-reiniging, dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, stewarding en computerreiniging. Vraag direct om meer informatie voor jouw schoonmaakproject. 

Vraag meteen een offerte op maat aan

Een professionele schoonmaakster in Zwolle gezocht? Een schoonmaakster in Zwolle die op de hoogte is van alle wet- en regelgeving op het gebied van reiniging binnen jouw branche? Die luistert naar je wensen en doorvraagt? CSU ondersteunt je graag bij de schoonmaak van jouw kantoor. Bovendien voldoet CSU aan de CO2 prestatieladder, waardoor wij uitstekend passen binnen het MVO beleid. Vraag nu meteen een persoonlijk gesprek aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Margriet de Koning helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-82262388 / noordoost@csu.nl