Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak ziekenhuis

Het staat als een paal boven water: de schoonmaak in een ziekenhuis moet extreem goed gebeuren. Daarom zoekt u een professional die precies weet hoe het met de hygiëne in een ziekenhuis zit. Schoonmaak ziekenhuis nodig? CSU is gespecialiseerd in het schoonmaken van zorginstellingen en zorgt dat uw medewerkers en patiënten zich prettig voelen. Vraag direct een offerte aan voor een op maat gemaakt advies.

De schoonmaak van ziekenhuizen gaat ook door tijdens de coronacrisis.

Hygiëne ziekenhuis? CSU weet hoe het moet!

Schoonmaak ziekenhuis luistert nauw. U heeft te maken met patiënten die vaak al ziek en dus kwetsbaar zijn voor allerlei infecties. Een ziekenhuis schoonmaken is niet geschikt voor poetsen met de Franse slag. Het moet erg precies gebeuren en ieder detail is dan ook belangrijk. CSU heeft bijzonder veel ervaring op het gebied van schoonmaak in zorginstellingen, waaronder de schoonmaak van een ziekenhuis. Maar ook voor schoonmaken verpleeghuizen draaien we onze hand niet om. Met oog voor detail, de patiënten en medewerkers zijn wij scherp op schoon met een schoon ziekenhuis als eindresultaat.

Meer dan alleen schoonmaak van een ziekenhuis

CSU is niet alleen gespecialiseerd in de interne schoonmaak van een ziekenhuis. De buitenzijde mag natuurlijk niet vergeten worden. Een net en schoon pand straalt vertrouwen uit. En vertrouwen in een ziekenhuis is natuurlijk erg belangrijk. Daarom schakelt u CSU ook in voor onder andere uw glasbewassing en gevelreiniging. Dient de keuken van de kantine onder handen genomen te worden? Wij zorgen graag voor dieptereiniging van de keuken.

Vraag snel een offerte aan

CSU is innovatief, alert en denkt graag met u mee. U wilt natuurlijk ook dat de schoonmaak van het ziekenhuis extreem goed verzorgd is. Neem snel contact op met CSU en we bespreken graag met u de mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten van uw ziekenhuis laten schoonmaken door CSU? Geen pand is hetzelfde. De prijs is dan ook geheel afhankelijk van het ziekenhuis en de wensen die u daarbij heeft. Neem dan ook direct contact op voor een offerte en u krijg van ons een persoonlijk advies.

zorg-umc-1000-x-1000-1

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl