Home > Innovatie > Virtual Reality

Virtual Reality

Virtual Reality is een omgeving waarbij de gebruiker een levensechte ervaring ziet en hoort. Het is mogelijk de omgeving te verkennen. Virtual Reality geeft de gebruiker de illusie dat hij ergens anders is. Het resultaat is een 3D-wereld waarin de gebruiker zelfstandig een kijkje kan nemen.

 

Beleving

CSU investeert in Virtual Reality om zo nóg klantgerichter te werken. VR biedt veel mogelijkheden voor het beleven en verbeteren van facilitaire klantbeleving. Onlangs is bij de Universiteit van Amsterdam een VR-productie opgenomen. CSU laat hiermee zijn dienstverlening op realistische wijze beleven. Het geeft de kijker een virtuele blik door de ogen van de eindgebruiker.

 

Opleiden en trainen

De toepassingsmogelijkheden van VR zijn bijzonder ruim. CSU integreert VR in de opleiding van schoonmaakmedewerkers. Middels een 360 graden Virtual Reality tour kunnen zij in eigen tempo bij de klant rondkijken. Ze staan als het ware al bij de klant binnen en de virtuele omgeving is voorzien van extra informatie en instructies. De Virtual Reality tour is op elk apparaat te bekijken en in ieders eigen snelheid. CSU ziet VR als een efficiënte manier om opleidingen of instructies te geven.