Home > Innovatie > Nationale Facilitaire Benchmark

Nationale Facilitaire Benchmark


CSU nodigt facilitair verantwoordelijken uit om deel te nemen aan ons vierde benchmarkonderzoek

Nieuwe technologieën, Covid-19 en waarde gedreven veranderingen hebben in veel organisaties tot een andere invulling van facility management geleid. Wat zijn de onderwerpen op de agenda in 2022? 


Download het benchmarkrapport 2022


Met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2022 onderzoeken we hoe facility management de werkplekken inricht tot een omgeving waar mensen zich fijn voelen en goed kunnen presteren, de tools faciliteert om optimaal samen te kunnen werken en de klantbeleving verbetert door FM-processen. Een optimale (eind)gebruikersbeleving is essentieel en moet het uitgangspunt zijn om te komen tot een juiste inrichting van de dimensies binnen FX (Facility Experience).

Deze 4 dimensies van de Facility Experience zijn:
• Fysieke omgeving: inrichten van werkplekken en de verschillende faciliteiten om samen te werken, creëren, relaxen etc.
• Technologie: de tools, connectiviteit en infrastructuur om optimaal te kunnen werken.
• Sociale omgeving: een omgeving waar mensen zich fijn voelen en kunnen presteren.
• FM Processen: ondersteunende processen ter verbetering van de klantbeleving.


Binnen 10 minuten weten waar jij staat ten opzichte van vakgenoten?

Het beantwoorden van de vragenlijst kost u slechts 10 minuten. Als dank voor uw deelname ontvangt u direct na het invullen van de online vragenlijst inzicht in hoe uw antwoorden zich verhouden ten opzichte van vakgenoten. 

Ik doe mee

 


Benchmarkrapport 2022

Bent u benieuwd naar het onderzoek onder 100 toonaangevende organisaties in Nederland? Wat zijn de facilitaire doelen, innovaties en uitdagingen van Facility Management (FM)? Download dan nu het rapport. De resultaten van dit onderzoek kunt u gebruiken om de volgende stap te zetten in de vernieuwing van Facility Management binnen uw organisatie, om uw Facility Experience te verbeteren.

Kos Fourkiotis en Michel Tobé overhandiging benchmarkrapport 2022

(v.l.n.r.) Overhandiging benchmarkrapport tijdens de CSU Innovatie Boost aan Michel Tobé (voorzitter FMN) door Kos Fourkiotis (Manager Innovatie CSU)