Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Afvalpocket

De CSU Afvalpocket; jouw praktische gids voor een schonere wereld

Duurzaamheid is nog steeds veruit het belangrijkste aandachtsgebied van FM-professionals. Dat kwam ook duidelijk naar voren in het Facility & Workplace Management onderzoek 2023 (Bron: FMN en Twijnsta Gudde). Maar hoe maak je duurzaamheid concreet?

Je wilt in actie komen maar weet nog niet waar te beginnen. De CSU Afvalpocket helpt je hierbij. Hierin belichten we het thema duurzaamheid met bijzondere aandacht voor afval en hoe daarmee om te gaan.

In de afgelopen 15 jaar stond het thema Duurzaamheid steeds vaker hoog op de agenda van FM-professionals. Waar dat in 2008 nog maar voor 9% gold is dat in 2023 gestegen naar maar liefst 72%.

Facilitair managers zijn een van de belangrijkste impactmakers op het gebied van duurzaamheid. Verduurzaming raakt namelijk alles waar FM uit bestaat; bijvoorbeeld de manier waarop gebouwen onderhouden worden, mobiliteit wordt ingericht, voedsel wordt samengesteld en uitvoerend personeel wordt ingezet.

Heb je het over verduurzaming van organisaties, dan gaat het vaak meteen over afvalscheiding en -verwerking. Een thema dat tastbaar is én waarmee je direct al veel impact kan behalen.

Jij kan met deze gids de bomen door het bos weer zien. Ook geeft het je de juiste richting om die eerste stappen te zetten voor het verbeteren van de afvalstromen in jouw organisatie.

Afvalpocket

Vraag jouw afvalpocket aan en maak duurzaamheid concreter

Laat je gegevens achter via het formulier en ontvang de CSU Afvalpocket.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.