English language
Home > Training

Training

Met je Virtual Reality (VR) bril kun je je verplaatsen naar een virtuele, realistische omgeving. In dit geval een training in spelvorm waarin je verschillende werksituaties op het gebied van veiligheid tegenkomt. We nodigen je uit om deze VR veiligheidstraining te spelen. Deze duurt ongeveer 5 minuten. Op deze pagina lees je hoe je hiermee van start gaat.

Let op: Voor mensen met epilepsie wordt het afgeraden om een VR-bril op te doen.


Downloaden en instructie

Hieronder lees je hoe je de training kunt downloaden en hoe je deze speelt. Heb je zelf geen telefoon? Neem dan contact op met je leidinggevende.

1) Ga naar de pagina van Warp

Open de link of scan de QR code.

2) Klik op Speel scenario

Ga naar beneden om op ’Speel scenario’ te klikken. Hier kun je ook de taal aanpassen. 

3) Download de app

Voer je e-mailadres in en download de Warp VR app voor Apple of Android op je telefoon. Gebruik hiervoor hetzelfde (prive)emailadres als voor je loonstrook.

 

 

4) Open je e-mail 

Open je e-mail en onthoud of noteer de code

5) Open de app

Open de Warp VR app en vul de code in

6) Download de training en spelen maar!

Kies de training, klik op download en start met spelen. Je kan kiezen tussen 2d (zonder VR bril ) of 3D (met VR bril). Luister eerst goed naar de uitleg en begin daarna met spelen.


Een paar belangrijke dingen om te weten:

  • Je bent als speler een nieuwe medewerker en een collega werkt je in.
  • Je ziet een kantooromgeving, maar de situaties kunnen bij alle klanten en sectoren voorkomen.
  • Kijk goed om je heen; dat is het leuke en sterke aan VR. je beleeft je omgeving optimaal en kan helemaal rond kijken, zelfs achter je.
  • Kom je een keuze of actie tegen? Richt dan het stipje op de keuze of actie. Je ziet het laden en zo maak je een keuze.
  • Kom je een vraag tegen met als antwoordmogelijkheid een keuze of actie? Richt dan het stipje op de keuze of actie. Je ziet het witte cirkeltje laden en zo maak je een keuze.
  • Maak je een verkeerde keuze? Geen punt! Er wordt uitgelegd waarom dit niet het juiste antwoord was en je mag het nogmaals proberen.
  • Aan het einde zie je je score en krijg je daar feedback op. Je kunt zo vaak spelen als je wilt.
  • Je kunt altijd de training stoppen. Je kunt dan later nogmaals spelen, maar begint dan wel opnieuw.
  • De training neemt best wat ruimte in beslag op je telefoon. Je kan deze weer verwijderen en altijd later opnieuw downloaden als je wilt.


Vragen?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen. Technische vragen over de training kun je ook via de chat aan Warp stellen. Heb je een inhoudelijke vraag over de schoonmaakwerkzaamheden en veiligheid, neem dan contact op met je leidinggevende. We wensen je veel plezier en succes met de training en hopen dat je er veel van leert.